Additional menu

Sóc Joan Cardús, gestor de capitals i un apassionat dels mercats financers.

Acreditacions professionals

L’any 2001 vaig obtenir el títol d'[Analista Financer Europeu, CEFA] per l’Associació Europea d’Analistes Financers.

També un [Màster en Finances per l’IEF], la Tesina final del qual: “Desenvolupament d’estratègies d’inversió algorítmiques“, va ser el preludi de la meva carrera professional.

Si teniu previst ser alguna cosa inferior al que sou capaços de ser, probablement sereu infeliços cada dia de la vostra vida.

—Abraham Maslow

Expertesa

La meva expertesa és el desenvolupament d’estratègies d’inversió algorítmiques per a invertir als mercats financers.

Des de la recerca operativa, passant pel desenvolupament dels algoritmes, fins l’anàlisi dels resultats, tot segueix el mètode científic.

Filosofia d’inversió

La meva filosofia d’inversió ha estat sempre sistemàtica (algorítmica), i basada en models quantitatius (basats en l’evidència científica).

Una gestió algorítmica utilitza el mètode científic (física, matemàtiques, estadística…), i la tecnologia per al tractament de les dades, per crear algoritmes que inverteixen als mercats.

Dona un cop d’ull ara al meu [procés inversor].

El Blog

El blog és el punt de connexió entre la meva passió, els mercats financers, i una de les meves missions, contribuir a la millora de la cultura financera.

Per a saber com el blog et pot ajudar com a inversor, llegeix [tres punts clau a conèixer si vols tenir èxit com a inversor], on t’explico les tres categories d’articles que trobaràs.

La Newsletter

Subscriu-te ara a la newsletter! (A dalt a la dreta). Cada mes comento els resultats i les posicions de diferents estratègies sobre diferents índexs borsaris i actius financers.